Bisi (Pandekagebrød)

Ingredienser

Alle ingredienser blandes undtagen det lunkne vand, der tilsættes lidt efter lidt. Dejen æltes grundigt (den må gerne klistre lidt), når den er færdig. Stilles til hævning et lunt sted i en halv time. Dejen slås ned og formes til 10 boller.

Bollerne rulles ud i pandens størrelse. Der laves 3 lufthuller med fingrene i pandekagen.

I en pande varmes så meget olie at det står ca. 2 cm op fra bunden. Når olien er meget varm lægges pandekagen forsigtigt i og den vil hurtig boble op.

Kagen vendes efter et par minutter med en gaffel. De færdige pandekager lægges til afdrypning på køkkenrulle. Der suppleres i panden med olie efterhånden, så der hele tiden er den samme mængde olie i panden.

Bisi serveres til æggesalat eller som tilbehør til forskellige pilav-retter. Pandekagerne kan fryses og genopvarmes i ovn, men smager bedst nybagte.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.