Kinesisk grønsagskylling

Ingredienser

Kyllingen skæres ud i rå tilstand. Flæk den langs rygraden med en skarp kniv. Den halve kylling skæres ud i småstykker. Låret i fire stykker, brystet i fire stykker. Derefter gøres grønstsagerne i stand; De skal skrælles og snittes i strimler. Olien varmes i en gryde og kyllingestykkerne kommes i under heftig omrøring. Olien skal blive ved med at være varm!

Når kyllingestykkerne er rørt og stegt uden at brune tilsættes grøntsagerne. De får samme behandling i gryden: Stærk varme og heftig omrøring. Efter et par minutter smages retten til med masser af soja, østerssovs, sherry, og jævnes med maizena udrørt i lidt koldt vand. Kyllingen serveres dampende varm med naturrisene, der har kogt i 40-50 min.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.