Kylling med bambus og svampe

Ingredienser

Kyllingen skæres ud og skæres i strimler, og kyllingestykkerne vendes i æggehvide, og derefter maizena. Imens varmes fedtet/Olien i en stegepande, og kyllingestykkerne røres og steges i .5 til 1 minut til de er helt hvide. Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Rør og steg svampe, bambus og ingefær .5 minut. Tilsæt kyllingekødet, sherry og en anelse salt. Alt efter smag. Rør rundt og lad det simre et minut.

Server f.eks. med kogte naturris.

N.B. Køb en ordentlig kylling til denne ret.....

Tips: De tørrede svampe kan erstattes af champignons. Hvis man bruger tørrede svampe skal de overhældes med kogende vand og stå i blød i ca 15 minutter. Derefter drypper de af og skæres i strimler. Bruger man friske svampe skæres de bare i skiver.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.