Fyldte horn

Ingredienser

Gæren udrøres med lunkent vand. Smørret smeltes og hældes i dejen.
Øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes godt sammen og stilles til hævning et lunt sted i 30 minutter.
Fyld 1 tilberedes. Pikantost, skinke i strimler og revet ost blandes og stilles koldt.
Fyld 2 tilberedes. Champignon renses og snittes i tern. Bacon kommes i en gryde og steges. De snittede champignon tilsættes og svitses med. Fløden hældes ved, og fyldet koges ind til en tyk masse. Der smages til med salt og peber. Fyldet stilles til afkøling.
Dejen slås ned og deles i to kugler. Hver kugle rulles ud til en rund cirkel (ca. 30 cm i diameter). Denne cirkel skæres ud i otte trekanter (ligesom pizzastykker).
Der kommes en skefuld fyld på hver trekant, og denne rulles sammen fra den brede ende. Brødet formes som et horn, og lægges på en bageplade beklædt med bagepapir.
Hornene bages i ovn ved 200° i ca. 12-15 minutter.

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.