Søtunge med røget laks

Prøv denne lækre variation af søtunge med røget laks.

Ingredienser

Bed fiskehandleren om at flå fiskene og tage rygbenet ud. Læg 1 skive laks ind istedet for rygbenet i hver fisk. Læg fiskene ved siden af hinanden i et stort ovnfast fad, dryp med citronsaft og læg smør/margarineklatter på - vent med saltet, laksen er salt. Dæk fadet med alufolie og sæt det i en 175 grader varm ovn i cirka 15 minutter. Hæld skyen forsigtigt fra i en sovsegryde, pisk creme fraiche og æggeblomme sammen og pisk blandingen i fiskeskyen over jævn varme.
Når sovsen jævner - den må ikke koge - smages den til med salt og
peber og hældes tilbage over fisken i fadet, som sættes tilbage i en
nu 225 grader varm ovn i cirka 10 minutter. Servér med flutes og citronbåde.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.