Pasta med hvidløgsostesauce

Ingredienser

Hak løg. Del broccoli i mindre buketter, stængel kan også bruges hvis man skræller den tykke skræl af og snitter resten i flade firkanter eller tynde strimler. Skær gulerødder i tynde skiver. Skær evt. porrer i skiver. Svits løg 1-2 min. i 1 spsk olie. Tilsæt broccoli, gulerødder og porrer og svits dem i 5 min.

Tag det hele op i en skål.
Tilsæt ½ spsk olie og svits svinekødet i 5 min eller til det er forholdsvis mørt. Tag kødet op.

Bland A38, hvidløgsost og bouillon og kom det derefter i gryden og kog til saucen er tyk. Jævn evt. med majsstivelsen hvis det er nødvendigt. Vær omhyggelig med at hvidløgsosten er helt opløst - ingen klumper - før du jævner.

Kom grøntsager og kød tilbage i saucen og varm igennem. Pynt med tomater. Serveres med pasta og flutes.

Hint: Jeg putter gerne friske bønnespirer i retten så de bliver kogt lidt mindre sprøde. Det gør jeg først når det hele blandes i saucen.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.