Champignon a la Creme

En god champignoncreme der serveres på ristet franskbrød.

Ingredienser

Champignonerne renses og snittes i kvarte (lidt efter størrelse..) Når smørret i kasserollen er smeltet kommes champignonerne i kasserollen og de snurrer i ca. 15 min. Tag kasserollen af varmen og lad det stå i ca 5 minutter til smørret har sat sig. Melet (jeg brugte maizena) hældes over og det hele skal stå 5 minutter mere og sætte sig. Sæt varmen på igen og når det "flyder igen" røres melet ud. Derefter hældes fløden i (jeg brugte piskefløde..) og der røres rundt. Smag til med salt og peber. Fornemt.. og mættende.. på ristet franskbrød. Der er til to stykker.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.