Biscotti de prato

Ingredienser

Skær mandlerne i flager på langs og rist dem på en tør teflonpande. Del æggene og pisk æggeblommer med sukker og vanilliekorn, til det er tykt og lysegult. Æggehviderne piskes stive og vendes i dejen. Citronskal, ristede mandler, hvedemel og bagepulver blandes og vendes op i æggemassen, der røres glat. Dejen skal kunne trilles til 2 cm. tykke pølser og lægges på bagepapirbeklædt bageplade. Bages i ovnen ved 175 grader i 20-25 minutter, til de er let brune. Straks rullerne kommer ud, skæres skrå tykke skiver, der køles af på bagerist og gemmes i kagedåser. Kagerne er meget hårde og er tænkt som dyppekage. Man kan dyppe dem i sød marsalavin, i sherry, i vin santo eller i sin favorit hedvin.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.