Kinesisk skinke og nudler

Ingredienser

Dagen før: Skinkekødet skæres i strimler. Halvdelen lægges i en skål. Halvdelen af krydderiet og saltet hældes over. Resten af kødet lægges i skålen og resten af kryderiet og saltet tilsættes.

Hæld olie over til kødet er dækket. Dagen: Kødet steges i olien på en pande med høje kanter eller i en wok, indtil det bliver hvidt, (max 3.min.). En smule vand tilsættes. Bønnespirerne skylles i varmt vand og lægges på panden, hvor de presses ned mellem kødet. Porrerne renses og skæres i strimler og lægges på panden, hvor de - ligesom bønnespirerne - presses. Nudlerne koges og lægges oven på som et låg. Vent et minut og vend derefter retten på panden. Brug dit favorit kinakrydderi. Det skal helst være noget med karry i. Man kan også bruge karry alene. De 4 Spsk er derfor vejledende alt efter hvor stærkt dit krydderi er.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.