Gele Sylte

Detaljeret opskrift på gelesylte.

Ingredienser

krydderbuket

Kødet skæres i tern på ca. 1-2 cm og sættes over i koldt vand til det dækker. Efter det er kogt op, skummes omhyggeligt og tilsættes krydderierne og krydderbuket samt 1 spsk eddike (Vent med salt). Lad det simre under låg til kødet er meget mørt (ca. 1 ½ time). Kødet tages op med huske og lægges i en eller flere skåle. Suppen sies og koges lidt ind. Smages til med salt og lidt mere eddike og måles af.
Husblas blødes op i koldt vand, og piskes i den varme suppe - ca. 1 blad pr. deciliter suppe. Suppen hældes over kødet, der tildækkes og
stilles i køleskab mindst 5-6 timer. Dyp skålen i varmt vand, hvis sylten skal vendes ud på et fad. Der bør absolut serveres rødbeder til sylten.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.