Æblekage

En skøn æblekage med kanel og sukker. Den må prøves.

Ingredienser

Margarine og sukker røres sammen. Æg piskes i til dejen er cremet. Mel og bagepulver sigtes og røres i dejen. Ca. halvdelen af dejen rulles ud og lægges i springform, der er beklædt med bagepapir. Bages i ca. 10 min. ved 200 grader.

Æblerne skrælles og skæres i tynde både. Mandlerne snittes.

Æbler og mandler fordeles på bunden, drysses med kanel og sukker. Resten af dejen rulles ud og anbringes over æblerne. Trykkes fast langs kanten- Stik nogle huller i låget. Pensl, drys med sukker og bag igen til kagen er gylden.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.