Kogt culotte med sur-sød peberrodssovs.

Ingredienser

Til sovsen

Kom culoten i en ikke for stor gryde sammen med suppevisken og en
spiseske salt. Hæld vand ved så kødet lige er dækket.

Bring det i kog og skum for urenheder. Lad kødet koge stille og roligt
under låg i ca. 1 time. Tag gryden fra varmen, og lad kødet trække i
ca. 15-20 min.

Tag culotten op og dæk den til så den ikke bliver klod.

Lav en opbagning af smør og mel og spæd med 1/2 litter suppe. Kom den
revne peberrod i sovsen og smag til med eddike, sukker, salt og peber.

Skær den kogte culotte i passende skiver på tværs fra den brede tyke
ende.

Server retten med kogte kartofler .

Dagen efter kan det kolde kød bruges som pålæg på rugbrød med peverrod
eller pickels.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.