Pandedampede rødspætter i grønt

Rødspætter som tilberedes med løg og krydderurter før de kommes på panden, hvor de dampes med låg ved svag varme i 20 minutter.

Ingredienser

Skyl og tør rødspætterne og læg dem i en stor pande som er smurt med rigeligt smør.

Hak persillen groft. Pil og hak løget. Fordel dild, persille og hakket løg over rødspætterne. Krydr med salt og peber og kom tomatskiver øverst.

Fordel resten af smørret i klatter over fisken og hæld vand ved.

Læg låg på panden og lad rødspætterne dampe møre ved svag varme i ca. 20 minutter.

Server rødspætterne med nye kartofler.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.