Reje-rand

Ingredienser

Dressing

Læg husblassen i koldt vand i 5 minutter. Hæld væden fra de grønne asparges (den siede væde kan evt. bruges i lagen). Optø rejerne, hvis der bruges frosne.

Varm et par dl. af fiskebouillonen og smelt den udblødte husblas direkte heri. Bland resten af de 8 dl. bouillon i.

Pensel en randform med olie. Kom lidt af lagen i, så bunden lige er dækket.

Sæt formen i køleskabet, så stivner lagen hurtigt.

Læg så skiftevis lidt rejer, asparges, halve citronskiver og dildkviste på den stivnede lage.

Dæk med fiskebouillon. Lad også den stivne. Kom resten af fyldet i og hæld lagen ved. Læg folie over og sæt formen i køleskabet til næste dag.

Dyp formen ganske kort i koghedt vand. Vend den over på serveringsfadet.

Rør dressingen sammen og kom den i en skål, som serveres til sammen med ristet brød, flütes eller andet hvedebrød.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.