Chilensk linsesuppe

En dejlig suppe med røde linser, løg, hvidløg, æg, ost og franskbrød i terninger.

Ingredienser

Hak løg og hvidløg fint. Varm olien i en gryde og svits løgene uden de bliver brune. Hæld linserne i og rør godt. Hæld vand på og lad det koge til linserne er møre (ca. 10 min.). Smag til med salt.

Kog æggene i 4 minutter. Rist brødskiverne og skær dem i terninger. Læg 1/2 - 1 æg i hver tallerken og mos med en gaffel. Drys brødterningerne over og server suppen med reven ost.

Parmasaosten kan skiftes ud med reven emmenthaler.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.