Spaghetti ai sette odori

Helt klassisk italiensk spaghettiblanding med tomat og friske krydderurter. Skal stå og trække i nogle timer før det er klar.

Ingredienser

Denne ret forventer at man bruger friske krydderurter.

Nogle timer inden serveringen dyppes tomaterne let i kogende vand, flås, kvartes og befries for stilk og kærner.

Tomaterne drypper af og skæres derefter i mindre stykker.

Blegsellerien pudses af. Løg og hvidløg pilles og hakkes meget fint sammen med blegsellerien.

Basilikum, persille og oregano bruses let over, duppes tør og snittes fint.

I en skål der også er stor nok til at rumme den kogte pasta, blandes tomater, blegselleri, løg, hvidløg og krydderurter godt med olien, og
krydres kraftigt med salt og peber.

Derefter skal det stå tildækket og trække i mindst 3 timer.

Pastaen koges og dryppes godt af og blandes med tomaterne.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.