Brun suppe

Ingredienser

  • 1 Pund oksekød
  • 2 skiver mager skinke
  • Margarine/smør til stegning
  • 2 hele løg
  • 1 spsk vin eller rom

l Pund Oksekød og et Par Skiver mager Skinke skæres i små Firkanter og brunes i Margarine eller Fedt sammen med nogle ituskårne Løg, 7—8 hele Peberkorn og 2 Laurbærblade. Når det er brunt, tilsættes 1½ Pot kogende Vand, og det hele koger nu sammen l½ Time; derefter sies Suppen og l Pot tynd Suppe tilsættes; når det atter koger, kommes småt-skårne Gulerødder og Selleri samt et Par Purrer i og koger til de er møre, Suppen tilsættes lidt Salt og Sukker, ganske lidt Paprika og en Spiseskefuld Vin eller Rom. Fiskeboller eller Kødboller kunne sættes på Suppen. Vil man ikke have Boller på Suppen, kan man brune Mel og Margarine i Gryden, spæde det op med Suppe, saa den bliver jævn og ved Anretningen komme kogt Makaroni paa.
(Kødet, som Suppen er kogt på, kan bruges til Lobescowes eller sammen med andet Kød til Gullasch.)

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.