Ostefyldte kødruller

Man banker kødet itl flade bøffer og smørrer flødeost på. Dernæst rulles bøfferne sammen til kødruller og en skøn sauce hældes over før det kommes i ovnen.

Til 4 personer

Flødeost, sennep og peber røres sammen i en skål. Kødet bankes ud til flade bøffer. Flødeost smøres ud i et jævnt lag oven på bøfferne.
Bacon fordeles herover.
Bøfferne rulles sammen og fastgøres med en kødnål eller tandstikkere. Kødrullerne brunes af på panden. Kødrullerne tages op fra panden og lægges i et smurt ildfast fad. Panden koges af med oksebouillon. Tomatpure, rødvin og fløde tilsættes. Der smages til med salt og peber. Saucen hældes over kødrullerne.
Retten simrer i ovnen ved 200° til kødet er mørt, ca. 1½ time.

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.