Omelet med grønsagsfyld

Dejlige omeletter med grønsagsfyld og rejer og fisk.

Ingredienser

Fedtfattig

Bland eddike, sukker, citronsaft og 1 tsk karry. Skær gulerødder, porrer og fisk i tynde strimler. Svits grønsager i 5 min i 1 spsk smør. Tilsæt halvdelen af eddikeblandingen. Varm godt igennem. Tag blandingen op. Svits rejer og fisk 1 min. i 1 spsk smør. Tilsæt resten af eddikeblandingen samme med grønsager og bønnespirer. Kog 1-2 min. Smag til med salt og peber. Pisk æg med ½ tsk karry. Steg 4 tynde omeletter på en teflonpande. Fordel grøntsagsblandingen på den ene halvdel af hver omelet og fold den anden halvdel over. Drys med snittet purløg.

Tilbehør: Groft brød.

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.