Ovnstegt kylling m. urter

Ovnstegt med urter sikres kyllingen aroma og frisk smag. Grøntsagerne tilføjer yderligere nuancer og saften fra dem sørger for, at kødet ikke bliver tørt. Desuden gør de retten lidt mere flot og farverig at se på.

Ingredienser

Fedtfattig

Fjern skindet fra kyllingen. Gnid den indvendigt med salt og pensl den udvendigt med bouillon. Skyl persillen og tør den i køkkenrulle. Hak den og fyld den i kyllingen. Luk kyllingen med en kødnål og læg den i en bradepande.

Skræl kartoflerne, skyl forårsløgene og skær tomaterne i tern. Kom grøntsagerne i bradepanden og sæt den i ovnen på midterste rille ved 200 gr. i ca. 20 min.

Hæld vandet ved og steg kyllingen færdig ved 180 gr. i 45 min. Hæld skyen over i en gryde, bring den i kog og jævn med meljævningen. Smag til med salt og peber.

Server kyllingen med grøntsager, sauce og evt. en skål salat til.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.