Benløse Fugle

Ingredienser

Tykke, langagtige Stykker af skært oksekød bankes og på den ene side og strøes de med lidt Nelliker, peber og salt og, om man vil, finthakkede løg, en strimmel flæsk lægges på hvert stykke kød, det vikles om flæsket og ombindes med en tråd, (man kan også spække kødskiverne med et par tynde strimler flæsk, lægge lidt Kødfars deri, hvorefter de trilles sammen og ombindes). Klaret og nogle ituskårne løg svitses i en kasserolle, fuglene indgnides med mel og peber og brunes deri; derefter hældes vand eller bouillon over, et par laurbærblade, salt og lidt sukker tilsættes, og de koger heri, til de er møre. De tages nu op på et fad og holdes varme; Saucen sies og jævnes med lidt brunet mel, hvis det behøves, og hældes derpå over fuglene, som serveres med brunede eller skrællede kogte kartofler samt tyttebær eller solbær.

Indsendt af
d.
04.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.