Omelet

En opskrift på omelet fra gamle dage med gamle mål. Man kan lægge syltetøj, kompot eller frisk frugt i bunden og drysse med sukker.

Ingredienser

40 gram kartoffelmel og 20 gram hvedemel bages i 50 gram smør og spædes lidt efter lidt til med ca. ½ liter kogende sødmælk så det bliver som en lind grød. Det svales lidt og røres med 6 til 8 æggeblommer, lidt salt og stødt sukker og tilsidst de stift piskede hvider.
I Bunden af et Omeletfad lægges et lag kompot eller syltetøj, Dejen hældes over og den bages en lille time. Man kan også lægge friskplukket frugt i bunden. F.eks. hindbær eller jordbær, drysset med rigeligt sukker.

Indsendt af
d.
04.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.