Saftsauce

Ingredienser


Alle mulige Slags Saft kan benyttes til Sauce, men Ribs og Hindbær blandet smager bedst. Saft og Vand blandes og sættes over Ilden; naar det koger skummes det, og jævnes med Kartoffelmel rørt ud i koldt Vand; Sukker tilsættes efter Smag. l Frugttiden kan man tage frisk Frugt, koge den i Vand med et Stykke Kanel, hvorefter den afsies; Saftvandet hældes i Gryden, faa et Opkog> tillaves med Sukker og jævnes med Kartoffelmel Om man vil, kan man koge nogle smaa Stykker Vanille sammen med Frugten men disse maa da, saa vel som Kanelet, tages op, naar den afsies og igen kommes i Saften.

Indsendt af
d.
04.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.