Italiensk marinerede grillbøffer

Det er virkelig nemt at give sine bøffer en saftig konsistens og masser af smag. Mariner dem på ægte, italiensk manér med friske krydderurter, en smule salt soja og syrlig citron. Start i god tid, da de skal trække i fire timer.

  • De italiensk marinerede bøffer er her serveret med kartofler og farverig salat.

Til 4 personer

  • 4 bøffer af oksekød, lam eller kalv

Marinade

Hak rosmarin, salvie og timian. Hak hvidløg fint. Bland de hakkede krydderurter og hvidløg med koriander, balsamico, sojasauce, citronsaft, olivenolie, salt og peber. Læg bøffen i marinaden og lad den hvile heri i mindst fire timer.

Grill kødet til det er gennemstegt og de italiensk marinerede bøffer er klar til servering.

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.