Mortens and med tranebær og squash

En god Mortens and med tranebær og squash. Serveres med kogte kartofler for en dejlig ret.

Ingredienser

Anden deles lige over og begge dele lægges i en bradepande. Man kan også stege den hel, men på denne måde får man mere sprødt skind. Sættes i ovnen ved 150 gr. Når den har stegt i ca. 1 time smøres blommemarmeladen ud over anden. Tranebærrene hældes over sammen med appelsinsaft og lidt vand. Pas på at det som løber ned fra anden ikke steger fast i bunden af bradepanden.

Steges yderligere i 2-2½ time. Når den så er stegt færdig hældes stegeskyen i en gryde og man lader det stå lidt, til fedtet stiger til toppen. Skum fedtet af og kassér det, resten sigtes og jævnes med maizena rørt ud i vand. Det koges lidt og smages til med salt og peber.

Squashene skæres i stave på ca. 5 cm. Smørret smeltes i en gryde og squashene dampes. Osten tilsættes sammen med fløden og det koger et par min. til squashen er mør. Der må gerne være lidt bid i dem.

Serveres med kogte kartofler, der er ristet på en pande i smør.

Indsendt af
d.
10.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.