Æggekage til brunch

Æggekage som er god til brunch med æg og kartofler. Man kan svitse andre grøntsager sammen med.

Ingredienser

Hak løgene i fine tern. Smelt smørret på panden og svits løgene. De skal være bløde men ikke brune. Pil kartoflerne imens, og skær dem i tern.

Svits kartoflerne på panden sammen med løgene.

Pisk æggene med en gaffel eller lignende, og tilsæt piskefløde og lidt salt og peber. Hæld de piskede æg over kartoflerne og løgene, og bag æggekagen på panden eller i små portioner på en æbleskivepande (førstnævnte anbefales). Lad æggekagen stivne ved meget svag varme.

Tips til æggekage:

Man kan svitse andre grøntsager sammen med løgene og kartoflerne, fx grøn peber.

Når æggekagen er næsten helt stivnet, kan man drysse lidt frisk parmesanost eller smuldret feta på æggekagen.

Indsendt af
d.
20.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.