Grillstegt kalvekotelet

Kalvekoteletter stegt på en grillpande.

Til 4 personer

Kom laurbærblade, timian, hvidløg, skalotteløg og gerne et par peberkorn, i en gryde eller sautérpande med hvidvin og olivenolie. Kog op. Pochér kødet ca. 15 minutter. Tag det op og lad det trække.
Skær spidskål, majroe og løg i mindre stykker. Steg kødet færdigt på en meget varm grillpande, og lad det trække 10-15 minutter før det skæres for. Tag imens olien af kogelagen med en øse. Sigt "hvidvinsskyen", spidskål, majroe og løg og kog så uden låg til grøntsagerne er sprød møre. Kom rucola ved de sidste 30 sekunder. Tag grøntsagerne op og hold dem varme. Kog evt. lagen yderligere og pisk så noget af olivenolien i til smag og konsistens er passende. Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.