Ingefærkage med chokolade

Ingredienser

Pynt

1. Æg og sukker piskes hvidt og skummende. Mel, bagepulver og ingefær sigtes og vendes i æggesnapsen sammen med den hakkede chokolade.
2. dejen hældes i en smurt meldrysset springform og bages ved 180 grader i ca. 30 min., til kagen er gennembagt.
3. Fløden piskes stiv med florsukker og ingefær.
4. Kagen flækkes til 3 bunde, der stænkes med pærelagen.
5. Halvdelen af pærerne skæres i terninger og blandes med halvdelen af fløden og bundene lægges sammen hermd.
6. kagen dækkes med resten af flødeskummet, og den pyntes med pærer og reven chokolade.

Tilberedningstid: ca. 1 time heraf ca. 30 min i ovnen.
Ovntemperatur: 180 grader

Prøv også vores opskrifter på chokoladekage og chokolademuffins

Indsendt af
d.
01.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.