Indisk karryret

En rigtigt god karryret med ris og de klassiske indiske ingredienser. Kan gøres stærk efter behov.

Til 4 personer

Put et par spiseskefulde mel i en plasticpose - og ryst kødternene deri. Brun dem derefter let i olie, hvor karryen er "brændt af". Tilsæt vand. Efter et kvarters tid tilsættes de hakkede løg og der kommes koriander-pulver ved. Gerne en boullonterning også.
Retten skal småsnurre knap en times tid. Smag til med karry og koriander. Salt og peber.
Ønsker man retten stærk så brug karrypasta. Men den er også børnevenlig, hvis man ikke doserer for meget.

Servér ris til - og små skåle med tilbehøret. Kokosmel, gele og rosiner er faste ingredienser i tilbehøret. Det kan ellers varieres efter smag og behag.

Prøv også denne opskrift på ristaffel

Indsendt af
d.
03.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.