Gåseleverpostej

Her får du en nem og lækker opskrift på hjemmelavet gåseleverpostej, der bare skal blandes og have en halv times tid i ovnen. Leverpostejen er svøbt i spæk (eller bacon), hvilket giver den en dejlig smag.

Ingredienser

Kom gåselever, spæk og ansjoser op i en kødhakker, og lad det køre igennem en 6-8 gange. Passer massen gennem en sigte, så du får sorteret de største klumper fra.

Tilsæt mel, æg, piskefløde og lidt stegesky, og rør det sammen. Smag til med stødt muskatnød, stødt nellike, salt og peber.

Beklæd en leverpostejsform med tynde skiver spæk eller bacon, og fyld levermassen i. Top den af med et par ekstra skiver.

Bag gåseleverpostejen i ovnen ved 170-180 grader ca. 30 minutter, evt. i vandbad. Sæt den evt. på grill, eller skru op til højere temperatur de sidste 5 minutter.

Indsendt af
d.
20.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.