Græsk Brød

Græsk brød som har fyld af fetaost og sorte oliven, Rulles sammen og bøjes så det ligner et horn og bages i 30 minutter.

Dej

Fyld

Vandet lunes, og gæren røres ud i det. Olie, salt og mel tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles lunt tilhævning ca. 45 min.

Fetaosten vandes ud ca. 15 min. og smuldres. Olivenerne skæres i skiver. Dejen rulles ud til en firkant (ca. 20x50cm) på et meldrysset bord. Fyldet fordeles på pladen og den rulles sammen, lige som en roulade. Brødet bøjes lidt, så det ligner et horn. Sættes på en bageplade og hæver ca. 30 min.

Bages ca. 30 min. ved 200 grader på næstnederste ovnribbe.

Indsendt af
d.
20.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.