Kinesiske supper

Dejlig kinesisk suppe med både svinekød og rejer.

Ingredienser

Bee hoon suppe:
En gryde med vand bringes i kog, hvorefter svinekødet og benene kommes i og koges til kødet er mørt. Kødet tages op, men benene skal blive i suppen.

Varm en pande med olie og steg rejerne sammen med hvidløg. Tilsæt lidt vand og lad det koge på panden i ca. 1 min., hvorefter rejerne tages op.
Hæld suppen fra panden over i den anden suppe. Løget snittes og ristes på panden. Sæt "bee hoon"-ene i blød i koldt vand.

Tilsæt salt, peber, det 3. krydderi og sojasauce til suppen, og lad den koge igen og risnudler tilsættes og koges et øjeblik, hvorefter der slukkes.

Risnudlerne tages op på en dyb tallerken i passende portioner. Kødet skæres i skiver og kommes på sammen med rejer, ristede løg og snittede porrer. Til sidst hældes suppen over.

Indsendt af
d.
20.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.