Fedtfattig Broccolisalat

En rigtigt god opskrift der viser hvordan du laver en fedtfattig broccolisalat med kikærter og æg med en skøn dressing til.

Ingredienser

dressing

Fedtfattig

Sådan laver du fedtfattig broccolisalat med kikærter, æg og kapers.

Damp broccolibuketterne netop møre i lidt letsaltet vand, gerne i mikroovn. Lad dem dryppe af og blive næsten kolde. Lad også kikærterne dryppe af og bland dem forsigtigt med broccolien og det hakkede løg.
Lav en dressing af olie og vineddike, smag den til med sennep og dryp den over salaten. Lad salaten trække i 15-30 min. inden servering.

Skær skorpen af brødskiven, skær den i små tern og fordel dem på bagepapir på en bageplade. Krydr dem evt. og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min., til de er gyldne og sprøde. Vend lidt rundt i dem efter 10 min. Drys dem over broccolisalaten og server den straks.

Indsendt af
d.
20.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.