Vegetarlasagne

Lasagne behøver slet ikke indeholde kød for at smage himmelsk. Se bare denne opskrift.

Til 4 personer

Bechamelsovs

Løget hakkes og stilken skæres broccolibuketterne. Løget svitses i olien og broccolibuketterne tilsættes. De hakkede tomater, rosmarin, oregano, basilikum, salt og peber tilsættes. Tomatsovsen simrer ved svag varme mens bechamelsovsen laves.

Bechamelsovs til vegetarlasagnen:
Smelt margarine og tilsæt mel. Hæld mælken i lidt efter lidt mens der røres godt. Tilsæt salt peber og muskatnød. Tilsæt reven ost.

Et ovnfast fad smøres med smør og det smurte fad drysses med rasp. Lav nu lag af bechamelsovs, lasagneplader, tomatsovs, lasagneplader og så fremdeles. Slut af med et lag bechamelsovs.

Bag lasagnen tre kvarter i ovnen ved 225 grader. Hvis lasagnen bliver for mørk, kan du lægge et stykke sølvpapir over.

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.