Svinekam

Ingredienser

Læg svinekammen på ovnens rist og gnub den godt ind i det grove salt - også mellem sværene. Hæld vand i ovnens bradepande så bunden er dækket plus en centimeter. Sæt svinekammen i en
alm ovn (ikke varmluft) og steg den i cirka en time. Lidt mere vand kan tilsættes efter den halve stegetid.

Under stegningen kan man hælde vandet fra bradepanden over sværen mens kammen steger. Det giver en god smag og danner samtidig smag i bradepanden til brug til sauce senere.

Efter en time tester man svinekammens centrumtemperatur. Er den 65° er stegen klar. Er sværden ikke sprød nok når svinekammen er færdig kan denne få 10 - 15 sek på ovnens grill - PAS PÅ MED DETTE SÅ SVÆRDEN IKKE BRÆNDER PÅ !

Indsendt af
d.
23.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.