Hønsekødssuppe

Ingredienser

Fjern evt. nyrer/lunger fra hønen. Læg den og evt. kraftben i gryden. Hæld vand over så det dækker.
Bring suppen på kogepunktet og skum. Læg suppevisk og løg i gryden og tilsæt salt. Læg låg på og dæmp varmen. Læg de rensede urter i gryden undtagen porrerne.

Tag grøntsagerne op, efterhånden som de er møre. Kog hønen til den er mør. 1½-2½ time afhængigt af størrelsen. Mærk ved låret. Tag hønen op når den er mør. Fjern suppevisken og løg. Si suppen og skum overflødigt fedt af. Skær de rensede porrer i skiver og kog dem på suppen i cirka 10 min. Skær urterne i terninger og varm dem i suppen. Smag til med salt.

Indsendt af
d.
23.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.