Svinehjerter

Ingredienser

Istandgør hjerterne. Tør dem godt. Fuld dem med persille og løg. Drys salt og peber inden i. Luk med kødpinde eller ombind dem med bomuldsgarn. Brun fedtstoffet i en stegegryde. Brun hjerterne. Dæmp varmen og hæld bouillonen ved o læg herefter låg på gryden.

Lad så hjerterne småstege i ca. halvanden time og vend dem af og til under stegningen. Tag hjerterne op når de er møre og hold dem varme.
Skum skyen for overflødigt fedt og tilsæt evt. fløde. Ryst vand og mel til en jævning og hæld den i skyen under konstant piskning. Lad herefter sovsen småkoge i 5 min. og smag den til.

Fjern kødpindene/bomuldsgarnet og skær hjerterne i tynde skiver.

Indsendt af
d.
23.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.