Æbleflæsk

Ingredienser

  • 8 - 2 skiver letsaltet flæsk eller bacon
  • 2 løg
  • salt
  • Et halv til trekvart kilo æbler


Steg flæsket på pande eller i ovn. Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Skræl kun æblerne, hvis skrællen er meget grov. Skær dem ud i tynde både og husk at skære kærnehuset væk.

Tag flæsket af panden og læg det på fedtsugende papir og hold det varmt. Brun løgene i lidt af fedtet. Taf dem af og drys et nip salt over.

Steg æblerne i lidt af fedtet, men ikke ved alt for kraftig varme. De skal steges gyldne, men må ikke stege til mos.


Anret flæsket på et varmt fad. Læg æblerne ved den ene side og læg lægene ved den anden side

Indsendt af
d.
23.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.