Lakseroulade

Ingredienser

Start med den ferske laks, Kog denne i 10 min køl den herefter af. Sæt husblas i blød jvf. anvisningen på pakken.
Læg den røgede laks lag vis på bagepapir således du danner en 30 cm bred og x 15 cm høj firkant.

Den afkøledes kogte laks skal nu laves til laksemousse. Findel den med en håndmixer og tilsæt den creme fraiche og smag til med citron og salt. Du skal nu knue den bløde husblas fri for vand og smelt denne i mikrobølgeovnen (eller over en vandbad), jvf. anvisningen på pakken. Rør den herefter i laksemoussen, og smør det henover den røgede laks i ét lag - cirka 1 cm.

Fold nu den røgede laks sammen om laksemoussen, og dan en rulle. Når det er rullet sammen skal du folde bagepapiret omkring lakserouladen så bagepapirer holder sammen på det.

Læg rouladen i fryseren og skær den - i frossen tilstand - i skiver og anret den på et fad. Optøe i køleskab og den vil være klar til servering efter cirka 2 timer.

Indsendt af
d.
25.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.