Grillet tunbøf med pastasalat

Til 4 personer

Pastasalat

Dressing

Rør en marinade af olivenolie, presset hvidløg og frisk timian. Smør marinaden på tunbøfferne og lad dem marinere i ½ time.

Kog pastaen som angivet på emballagen og afkøl den. Skyl salaten og lad den afdryppe. Halver cherrytomaterne og skær løget i tern. Forårsløgene skæres i strimler. Vend ingredienserne til pastasalaten med let hånd.

Rør en dressing af olie, citronsaft, presset hvidløg, salt og peber. Hæld dressingen over salaten.

Grill tunbøfferne i 2-3 min. på hver side og server dem med pastasalaten.

Indsendt af
d.
05.06.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.