Rullesteg

Ingredienser

Svinebrystet er det man bruger til rullesteg. Skær hele stykket ud og sørg også for at skære sværen fra. Bred hele kødstykket ud. Krydr kødsiden af stykket med salt og peber (rigeligt) og bred derefter sveskerne over stykket. Rul nu stegen sammen og bind bomuldssnoren omkring den. Sørg for at enderne er bunden godt sammen, så den ikke falder fra hinanden.
Brun den i sen stegegryde, hæld 3 dl vand ved og put krydderurter, lidt pillede løg ved. Drys endnu engang salt og peber på
Kryd med salt og peber og lad herefter stegen stege ganske småt i halvanden (1½) time. Husk at vende den og sørg for at der er vand ved, så den ikke bliver tør. Tag rullestegen op når den er færdig.

Indsendt af
d.
28.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.