Mørbradgryde

Vores populære opskrift på mørbradgryde er nem at lave og yderst velsmagende.

Et sikkert hit for både unge og gamle når den serveres til aftensmaden.

  • Kan serveres med ris eller pasta.

Til 4 personer

Melet blandes med 1 tsk salt og 1 tsk peber, mørbraden skæres i skiver og vendes i melet. Steg nu bacon og herefter mørbradbøfferne. Smid de hakkede tomater og fløde i gryden. Champignonerne vaskes, skæres i skiver og puttes i gryden sammen med salt, peber, hvidløgssalt og paprika, efter smag. Varm godt igennem og server retten.

Se også denne opskrift på mørbradgryde med cocktailpølser og sprøde bacontern på toppen.

Indsendt af
d.
28.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.