Hasselbagte kartofler

Hasselbagte kartofler er en klassiker. De er perfekte til traditionelle retter som bøf med whiskysauce eller ovnstegt kylling. Rillerne tager et øjeblik at snitte, men det er det hele værd. Især gode med den let krydrede olieblanding.

  • Kan f.eks. serveres til en god bøf.

Ingredienser

Skræl kartoflerne og snit dem ca. halvt igennem. Snittene lægges med ½ cm afstand.

Lav olieblandingen ved at blande olie med salt og paprika.

Smør olieblandingen udover kartoflerne, så den helt dækker hver kartoffel. Kartoflerne steges ca. 40 min i en forvarmet oven på 200 grader (ikke varmluft).

Indsendt af
d.
28.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.