Pølsehorn

En ægte dansk klassiker. Pølsehorn er både lækre og praktiske som en lækker snack eller til madpakken. Meget nemme at lave.

  • Pølsehorn kan f.eks. serveres med ketchup, sennep eller anden dressing.

Ingredienser

Start med at dele pølserne i halve med en kniv.
Udrør gær i kold mælk og bland den i melet, sammen med salt. Ælt dejen godt igennem og del den efterfølgende i 4 stk. og form hver enkelt til en lille bolle. Hver bolle rulles flad og deles op i 8 lige store 3-kanter. Én trekant rulles om en halv pølse, og når alle er færdige skal de hæve i 20 min og pensles med æg eller vand.
Bages i alm. ovn ved 200° i ca. 15 min. Brug ikke varmluftsovn.

Indsendt af
d.
29.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.