Grønsagstærter

Er du også vild med grøntsagstærter så er denne opskrift lige noget for dig.

Dej til tærten

Grønsagsfyld

  • 2 dl vand eller grøntbouillon

Grøntsagsfyld

Bland alle ingredienser til tærtedejen i en stor skål og ælt dem sammen. Stil det til afkøling i ½ time i køleskabet i køligt rum. Dejen rulles herefter ud i en tærteform og lad den hvile køligt mens du ordner de andre ting som nedenstående beskrevet.

Smelt smøret i en stor pande og svits løg og gulerødder under omrøring. Bland herefter squash ved og svits yderligere 1 min og smag til med krydderier. Grøntsagsblandingen hældes nu en passende skål og omrøres med æg, hytteost halvdelen af den revne ost. Fyldes smages nu til med salt og peber og fordeles i tærteformen. Pynt med lidt squashskiver og drys med resten af den revne ost.
Tærten bages nu i ovnen ved 200° i cirka 30 min.

Indsendt af
d.
29.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.