Salat med nye kartofler

Denne salat med nye kartofler passer til mange forskellige retter og tager sig utroligt godt ud.

Ingredienser

Kartoflerne skrabes og koges møre. De afkøles. Bønnerne nippes og koges 3-4 min. De overhældes med koldt vand og afkøles. Kartofler og bønner blandes med hakket brøndkarse eller andet grønt, f.eks. bredbladet persille.

Der røres en dressing af olie, eddike og grofthakkede kapers. Den smages til med salt og peber og hældes over salaten.

Kartoffelsalaten anrettes på et fad. Avokadoerne deles, og kødet tages ud af skallerne. De skæres i kvarte. Æggene pilles og skæres ligeledes i kvarte. Avocado og æg lægges uden om salaten.

Indsendt af
d.
11.06.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.