Tigerrejer

Ingredienser

Start med at pille rejerne, hakke ølgene og persillen samt skiveskære champignonerne skær peberfrugterne i terninger. Tomaten skal herefter skoldes og flåes og tomaten skæres i terninger.
En sauterpande varmes op til en mellem varme og 2-3 spsk smør smeltes på panden og løg og peberfrugter steges et par minutter. Bouillonterningen smuldres i.

Skru nu op for varmen og tilsæt rejerne og lad dem stege ganske kort - nogle få sekunder. Hæld din vermouth over panden, antænd den og sluk så flammerne med et låg. PAS PÅ FLAMMERNE! Champignon og tomatpuré tilsættes.

Tomatkødet vendes sammen med persillen og varmes igennem ca. 30 sek. Rejerne må absolut ikke koge for længe da de kan blive tørre. Cremefraichen røre nu i retten.

Smag retten til med Pernod, og drys forsigtigt cayennepeber i sammen med lidt salt. Retten varmes igennem og den kolde smør tilsættes under omrøring.

Indsendt af
d.
30.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.