Elgsteg

Frossent elgkød skal stege i mange timer. Denne opskrift inkluderer en lækker passende marinade og grøntsagsblanding til.

Ingredienser

Marinade af

Grøntsagsblanding af

Lad det uoptøede kød stege i at fad ved 100 grader i 12 timer. Stik et termometer i stegen efter 3-4 timer. Den er færdig når den når 70 grader.

Vandet til marinaden koges og salt tilsættes sammen med bouillonterninger og sukker. Persillen hakkes, løgene skrælles og skæres i skiver. Gulerødderne skæres i skiver . Læg det hele i marinaden sammen med groft peber.

Lad marinaden koge i 5-8 min. Hæld den over kødet og en skål, således marinaden dækker kødet, Stegen skal n stå i mindst 6 timer og skæres så til sidst ud i tyndeskiver.

Minimajs skæres, peberfrugter udkernes pg bønnerne skæres i mindre stykker. Svits det hele og fedtstof i 2 min. og drys med salt.

Indsendt af
d.
30.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.