Boller i karry

Den klassiske ret boller i karry. Rigtigt god opskrift.

Ingredienser

Sauce

Kød, mel og krydderier blandes sammen i en skål og væsken røres i lidt efter lidt. Løgene tilsættes sammen med æggene under kraftig omrøring. Sørg for at farsen er godt fast. Saltvandet bringes i kog i en gryde. Tag grydne af varmen når dyb en spiseske i det varme vand og form bollerne med denne.

Læg nu bollerne i det kogende vand og lad dem koge ved svag varme i cirka 10 min, til de er faste. Hæld dem fra i et dørslag.

Sauce:
Løgene pilles og hakkes. Fedtstoffet smeltes og karry tilsættes og svitses, sammen med løgene. Drys mel i under omrøring og tilsæt vand fra bollerne. Når sovsen har kogt i 10 min smages til med salt og du tilsætter til sidst bollerne

Indsendt af
d.
30.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.