Kylling i fad

Velsmagende kylling i fad fordrer ikke et væld af krydderier. Her tilføres nemt skøn smag fra grøntsagerne; en let bitterhed fra de grønne peberfrugter og et anstrøg af umami fra champignonerne. Med bouillon og tomatpuré forbliver kødet saftigt.

Til 4 personer

Fedtfattig

Skær kyllingen ud i passende lunser. Skær skind og fedt fra. Strø kødet med salt og peber.

Fjern skrællen fra løgene. Rengør champignon og peberfrugter. Snit grøntsagerne i tern.

Læg kyllingen i et ildfast fad og kom grøntsagsternene ved. Kom bouillon og tomatpuré i fadet.

Bag det ved 200 gr. i omtrent 1 time og 15 min.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.